Tournedos och mandelpuckar med madeirasås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g oxfilé
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 2 skiva ankleverpastej
  • 2 st svarta oliver
  • 1.5 tsk arrowrot
  • 2 msk madeira
  • 1 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk smör
  • 5 st potatis
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 2 msk mandel
  • 125 g haricots verts
  • 0.25 st röd paprika
  • minitomater
  • svarta oliver
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.