panna cotta. Fördela chokladkrämen över panna cottan. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull
Pannacotta med nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så. Denna gången delade jag detta recept på 2 för vi är ju bara tre i familjen
GREKISK PANNA 3-4 port. GREKISK PANNA 3-4 port 1 fläskfilé 4 stora potatisar. Det här har ni väl alla gjort för det var ju en poppisrätt för flera år sen men ibland kan det vara bra att skaka liv i gamla godingar
Det finns tortellini med många smaker, jag valde med ricotta och spenat. tortellini med ricotta och spenat 500 g1 burk krossade tomater (400 g)1 gul lök100 g färska champinjoner1 vitlöksklyfta2 dl vatten1 tsk torkad basilika1 msk socker½ tsk salt½ tsk grovmalen svartpeppar
6 portioner750 g tortellini (vi hade skink- och ostfyllda)5 dl grädde2 paket bacon1 msk mjöl1 stor vitlöksklyfta1 burk skivade champinjoner1 paket cocktailtomater150 g parmesanKoka upp vattnet till pastan. 750 g tortellini (vi hade skink- och ostfyllda)
panna cotta. Fördela panna cottan i 6 vattensköljda glas. Fördela rabarberkompotten över panna cottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Koka tortellinin något kortare tid än vad anvisningen på förpackningen anger. Smaka sedan av med salt och svartpeppar och tillsätt den kokta och avrunna tortellinin i såsen
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.