Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Koka till det tortellini, t ex spenat- och ricottafylld, enligt förpackningen. Lika enkelt är det att fräsa upp lite svamp i smör/olja och smaksätt med hackad vitlök och salt
Koka tortellinin i rikligt saltat vatten tills den är nästan färdig. Smaka av med oregano och salt. Ibland behöver man rätter som går snabbt att laga och här tänkte jag bjuda på ett riktigt snabbt recept som dessutom är väldigt gott
I medsvampenoch på med grädde och mjölk. Vill man ha det vegetariskt kan man slopa baconet och strö över valnötter, samt byta buljongtärningen mot en grönsaksbuljong
Blanda svampen i en bunke med oregano och färskost medan den är varm. Smaksätt med salt och peppar. Lägg en rad med fyllning längs kortsidan på lasagneplattorna, rulla ihop dem och skär bort överflödig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.