Idag firar jag sommaren med en riktigt härlig fisk- och grönsaksrätt. Med en skummig pepparrotssmakande äggsås till blir det en rätt som platsar till helg
Vänd ner spenat och mascarpone och smaksätt med citronskal, citronsaft, salt och peppar. Smält smöret till såsen i en kastrull tillsammans med schalottenlöken
Servera med valfritt tillbehör. Efter lite mer än en vecka av diverse snabbmat, vetemjöl och annat som jag normalt inte äter till vardags var jag igår sugen på något riktigt fräscht och hemlagat
Eftersom jag skulle ha örtsmöret till, kryddade jag bara fisken med flingsalt och svartpeppar, men om du inte har örtsmör kan du i stället krydda med någon god fiskkrydda som du tycker om
Torskryggmed parmesan och spenat. Så nu fick det bli en lugn middag med den äldste sonen innan han åker iväg på jobb, det blev både förrätt och varmrätt
Stek torskryggen några minuter. Snabb och enkel middag. 2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1. Häll över grädde, salta och peppra 3. 2 personer Torskrygg
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.