Stekt torsk med remouladsås, kokta gröna ärtor och ugnsstekt potatis. Vi serverar denna klassiker med ett friskt medelfylligt vitt vin gjort på Chenin Blancdruvan
Krydda torsken med flingsalt och svartpeppar. Leila börjar med den skinnfria sidan. Servera fisken med brynt smör, färsk riven pepparrot och en citronhalva
Servera med t ex ugnsrostade rotfrukter eller pressad potatis. Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen
Sen är inte jag riktigt överens med tiden i ugn när det gäller fiskgratänger. Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken
Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten. Smaka av med salt och peppar. Ta ut fisken ur ugnen och toppa med räkor och persilja
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.