Kokt TorskmedPepparrotssmör. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade. Kokt torsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del
Servera torskenmed kokt potatis, skiratsmör, citronklyfta samt riven pepparrotoch ev. lägg torskenmed lite skiratsmör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Servera fisken med ärtpuré, riven pepparrot, brynt smör, potatis och citronklyftor. Låt rinna av ordentligt och mixa tillsammans med crème fraiche, riven pepparrotoch salt
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas. Lägg i torskenoch sjud på svag värme tills köttet precis börjar släppa från benen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.