Smaka av medcitronsaften. Lägg den tinadfiskeni en ugnfast form. Krydda med salt, peppar och dill. Rör ihop grädde, creme fraiche och fond i en kastrull
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg tilliinköpslistan Stå intevilsenibutikenigen
Skär torskeniportionsbitar och krydda med salt och peppar. Men hon får nog prova igen för jag har inventerat frysen och sett att jag minsann har två paket torsk som ska ätas upp
Servera torskenmedpepparrotspotatis, citronsås, grönsaker och baconkrisp på toppen. Torka av och stek torsken någon minut på ena sidani smör i en varm panna
Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringlacitronsås över och toppa meddillvippor. När fisken är klar ska du ta tillvara skyn och hälla den icitronsåsen
Det blev en rätt som vi åt ganska regelbundet när jag bodde hemma, men som jag aldrig har gjort själv (så det var ett tag sedan) - kokt torskmedcitronsås och kokt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.