11-1,5 msk surdeg, rumstempererad och aktiv. Dagen innan användning1-1,5 msk surdeg, rumstempererad och aktiv 1 del fullkornsmjöl 2 delar vattenDag 1. Om receptet exempelvis behöver 150 g surdeg så blandar du 50 g mjöl med 100 g vatten och 1-1,5 msk surdeg
Nu bör dinsurdeg ha rest sig och blivit bubblig, nästan som chokladmousse. Nu ska jag sammanställa ett recept som jag tänkt på länge, och det här är något av en favorit för mig – det handlar om surdeg
En frisk, syrlig doft ska kännas när du luktar på surdegen. Surdegen är klar. Mata surdegen med ny näring i form av mjöl och vatten varje vecka enligt dag 4
Gör du Nori-Maki behöver du Nori-ark som är torkad och pressad tång. Prata med din fiskhandlare så kan du få bra tips om fisk till sushi och i vissa butiker även hjälp att skära till fisken om du inte vill göra det själv
En av de bästa investeringarna jag har gjort är min Crock-Pot. Den är helt fantastisk. Bara att slänga i nyttiga råvaror och så lagar maten sig själv medan du sysselsätter dig med annat
Varm glöggkryddad äppeldryck1 liter äppeldryck med ciderkaraktär1 apelsin, pressad saft1 bit torkad ingefära eller färsk i skivor10 hela kryddnejlikor1 kanelstång1 äpple i skivorHetta upp allt utom äpplet i en kastrull, låt gärna stå och dra ett par timmar. 1 bit torkad ingefära eller färsk i skivor
Gör din egen sockerfria choklad. 14 November 2016 /. 21. 25 /. Recept. /. Permalink /. 0. Att göra egen sockerfri choklad är enkelt och det blir dessutom väldigt gott
Jag har för första gången bakat surdeg här hemma och lyckats nåt så otroligt bra, att detta känns som jag kommer göra detta varje lördagshelg, när det vankas brödfrukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.