Kombinationen med fetaost, soltorkade tomater och svartaoliver tycker jag är väldigt god. Vädret har varit helt enormt härligt med sol varje dag men framför allt har jag haft det otroligt mysigt tillsammans med familjen, det känns så skönt att kunna få tid att vara tillsammans
Det är en god fisk med oförtjänt grått rykte, enligt mig. Gör tomatsåsen under tiden. Här serverad med italienska smaker, upphovsmannen är Paolo Roberto (Mitt kök/Expressen)
Blanda i både tomaterna och oliverna i såsen och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Blanda Philadelphia-osten med mjölken i en liten kastrull och rör på svag värme tills Philadelphia-osten smält
Smaksätt med salt och peppar. Smaksätt med salt och peppar. Koka Fusilli Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med fisksåsen
Lägg i kapris, smaka av med salt, peppar och lite kaprislag. Ringde mina föräldrar som var på landet och fråga ifall de ville komma förbi på middag när de åkte hem och de kom på snabbvisit så det var trevligt och en matlåda fick följa med mamma hem också
Mosa fetaosten med en gaffel och rör ihop med olivolja och urkärnade och hackade oliver. Lägg ut de soltorkade tomaternamed skalsidan neråt på en skärbräda och lägg en klick fetaröra på varje tomat
Servera gärna med Parmesankex, se länk. Skölj de svarta bönorna och mixa dem oliver, vitvinsvinäger, vitlök, cayennepeppar, svartpeppar och olivolja till en slät röra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.