Tonfisk- och tapenadetårta på focaccia
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ paket jäst
  • 3½ dl vatten
  • ½ dl olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 7 dl vetemjöl
  • 2 msk olivolja att ringla över
  •  
  • Fyllning 1
  • 170 g svarta oliver utan kärna
  • ½ dl finhackad persilja
  • 4 sardeller
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk pressad citron
  •  
  • Fyllning 2
  • 1½ burkar tonfisk i olja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk kapris
  • 2 tsk dijonsenap
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Garnering
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl gräddfil
  •  
  • Topping
  • 1½ burk tonfisk i olja
  • 100 g Serranoskinka
  • 3 kokta kalla ägg
  • 20 svarta oliver
  • 2 msk kapris
  • Rucola

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.