Iårkommer veckosalladen på andra plats. På söndagar är det ett recept som väldigt många läser vilket jag kan förstå då det är dags att planera kommande vecka och då är denna sallad perfekt att starta med
Sparris känns som ett måste på en vårbuffé även om den svenska ännu inte har kommittillbutikerna, men jag hittarfina gröna knippen med spansk ekologisksparris
Gör gärna grillsåsen några timmarinnan den ska ätas, då hinner smaken från vitlökenkomma fram mer. Hela förra sommaren körde jag med mingrillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men iår gapar kylen tom på sådan marmelad
Därför tänkte jag hitta på en annan sillkombination där här gången. Brantevikssillen och appelsinsillenståralltid på mitt julbord men det här året har experimentlustantagit över
Idag bakade jag årets första lussebullar. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blirväldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Iår kände jag att det var tvunget att spegla lite av den nordisk trenden som råder och all inspiration jag hittills fått från t ex Noma och bara genom att läsa massor av mattidningar och härliga receptböcker som kommer på löpande band
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och vårigapåsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Det är alltidlika spännande att ta en titt på bloggens statistiki slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsreceptilistan, det beror förmodligen på att jag ofta delar minabakningsreceptibakningsgrupper på facebook
Men så kom han och sa ”flåt mamma, äskar dig… mycket” när han märkte att jag bara försökte stänga av öronen och då smälter man ju som smör i solsken och en liten söt filminnan läggdags åkte på – svaga kvinna, haha
Jag är jätteglad att ni ändå fortsätter att maila, kommentera och ge feedback även om bloggen inte uppdaterats lika ofta och jag hoppas att ni är med mig även nästa år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.