Så det blev en vitvinsås. Helgen har spenderats i husvagnen som vi har hos svärmor och svärfar. Svärfar fixade pinfärska Abborrfiléer till Middan och jag fick äran att fixa såsen
Tomatiserade rosmarinbönor. 450g Marulkskotlett2msk OlivoljaHavssalt4msk Finriven Västerbottenost till garnering vid serveringTomatiserade vita rosmarinbönor
Vitvinsåsen tog jag receptet på HÄR. Kan ha varit det bästa nyåret – Någonsin. På alla plan. Till nyårsmeny var det fisk som varmrätt vilket var rätt skönt som omväxling
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Ugnsgratinerade pastarullar med kyckling, soltorkade tomater och spenat i tomatiserad gräddsås1 pkt färska lasagneplattor2 påsar babyspenat (tror de var på ca 100 gram styck) (jag har nu gjort receptet några gånger och sätter mer spenat för varje gång - ca 3-400 gram är nog ganska lagom tycker jag nu)olivolja3-4 vitlöksklyftor1 krm muskotnötca 15 inlagda soltorkade tomater200 gram mascarpone3-400 gram kycklingfilé (jag hade "lårfilé")6-8 skivor gräddostgrovriven parmesanostsalt och pepparGräddsås
Här kommer ett enkelt recept på hollandaisesås som passar till fisk och grönsaksrätter. Det funkar inte att värma den här såsen, inte för mig i alla fall så ät den direkt eller ljummen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.