Tomatfylld kalkonschnitzel
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kalkonschnitzlar
  • 1 dl grovhackad basilika
  •  
  • Sesambakade italienska potatis- och lökhalvor
  • 4 portioner
  • 8 medelstora potatisar
  • 4-6 lökar, gula och/eller röda
  • olivolja till pensling
  • 1 msk sesamfrö
  • 1 msk grovriven parmesanost
  • flingsalt
  • ev lite vatten
  • 2 msk japansk soja
  • 1 1/2 dl vitt vin
  • 1/2-1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 tsk rosépepparkorn
  •  
  • Fyllning
  • 10 soltorkade tomater i olja
  • 1/2 burk (200 g) philadelphiaost light med paprikasmak eller liknande produkt
  • 1/2-1 dl hackad färsk basilika
  •  
  • Stekning
  • 1 msk smör eller margarin
  •  
  • Sky

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.