Här har jag tagit ett romerskt recept som brukar göras på nötkött eller lammfilé, som jag oftast gör det på, och i stället använt fina kalkonschnitzlar de säljer i affärerna här i Schweiz
Banka ut köttet. Krydda med salt och peppar. Bred tunt med senap på båda sidor och vänd i ströbröd. Stek köttet i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida
Toppa citronsåsen med gräslök och servera till nystekt kalkonschnitzel, ris och grönsaker. 41Igår lyxade vi till måndagen och åt denna goda kalkonschnitzel. ca 600 g kalkonschnitzel. Krydda ca 600 g kalkonschnitzel med salt och svartpeppar. ca 600 g kalkonschnitzel
Idéer till middag kan komma lite när som. I dag stod jag på passet Latin moves i Långavekaskolans gympasal i Glommen och fantiserade om parmesanost, samtidigt som jag tog ett salsasteg åt vänster
Grymt gott och en riktig "Lady och Lufsen middag" jag har lyxat till de klassiska köttbullarna med lite soltorkade tomater och fetaost vilket lyfter den enkla köttbullen till nya höjder
Lägg sardiner, tomater, Kesella, salt och peppar i en matberedare. Mixa till en mousse. Dela bröden och lägg på moussen tillsammans med sallad och råa lökringar
Örtstekt kalkonschnitzel med italiensk tomatsås (Linas). Hej. Jobbhelgen färdig, men gissa vad. Jag har blivit förkyld, rivjärn i halsen (började med rethosta igår), snorig och huvudvärk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.