Kalkonschnitzel En frasig Schnitzel kan vara något att längta till ibland. Men med mjöl och ströbröd är det inget bra alternativ för en som äter Lågkolhydratmat
Krydda med salt och peppar. Bred tunt med senap på båda sidor och vänd i ströbröd. Banka ut köttet. Stek köttet i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida
Jo, jag vet att jag haft med just ratatouille tidigare men det blir ju inte exakt lika varje gång. Servera ratatouillen varm tillsammans med nygrillad Wilmaschnitzel
Krydda kalkonschnitzelnmed salt och svartpeppar. Servera schnitzeln med ris, mangosås och morötter. 600 gr kalkonschnitzel. Mixa såsen slät med stavmixer och smaka av med 1 tsk vitvinsvinäger, salt och mald svartpeppar. 600 gr kalkonschnitzel
Smaka av salladen med olivolja, flingsalt, nymald svartpeppar samt avsluta med riven parmesanost. Grilla kalkonen och servera den med potatissallad och BBQsås
Krydda ca kalkonschnitzelnmed salt och svartpeppar. Mixa slätt med stavmixer. Strö persiljan över nystekt kalkonschnitzel och servera med kokt potatis, avokadodipp, gröna ärter och citronklyftor
Blanda salt och peppar med mjölet. Värm kycklingbuljongen och blanda med vinäger till en vinägrett. Blanda alla ingredienserna till potatis- och gurksalladen (potatisen skall fortfarande vara varm) och blanda med vinägrett
Servera med pasta och sallad. 600 gr kalkonschnitzel, tunnskivad kalkonfilé (tunnskivad kycklingfilé går ju också, förstås). 1 burk crema di salvia (hittar du inte sådan går det bra med kronärtskockskräm), finns bland de italienska/franska delikatesserna (tapenaderna, peston och sådant). recept 600 gr kalkonschnitzel
Smält hälften av smöret med hälften av olivoljan i en stekpanna på medelvärme. Upprepa på samma sätt med resten av smöret, oljan och schnitzlarna och servera genast
Ge kålsalladen lite sting med ett par droppar tabasco efter smak. Smaka av med salt och peppar. För extra tunna schnitzlar, lägg dem mellan plastfolie och banka dem tunna med hjälp av t ex en brödkavel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.