Tina fisken lätt, skär den eventuellt i fyra bitar. Lägg dem i en ugnsfast form och toppa med tomathacket, vitlöken, oliverna, sardellerna, basilikan och ringla över lite olivolja
Originalreceptet är med gösfilé men priset avskräckte mig den här gången så jag provade med den betydligt billigare koljan som jag blev rekommenderad hos fiskbilen
600 g koljafilé. 600 g koljafilé. Köttfri måndag, fisk på tisdag, soppa på torsdag. Ja, i bland försöker jag styra upp ett visst mönster i köket men oftast går det inte
4 900 g fast potatis Äggsås 3 ägg 2 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk 1 fiskbuljongtärning 1/2 kruka persilja 2 morötter Fisk ca 600 g färsk kolja salt peppar Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 4 4 portioner torskrygg (eller alaska pollock) 900 g fast potatis 1/2 dl tapenade soltorkade tomater 2 dl lätt crème fraiche franska örter 65 g medelhavsmix Att ha hemma 2 msk olivolja 1 tsk timjan salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.