Vi var väldigt sena med att få ned potatis och grönsaker i jorden i år. Det gör å andra sidan att vi nu i slutet av september kan njuta av små, färska potatisar, späda morötter och krispig mangold
Here I go again med smördeg och prosciutto. Men det går ju bara inte att blunda för den kylda smördegsrullens förträfflighet, speciellt inte när man vill göra något gott och enkelt som tillbehör eller som del av en buffé
Skär potatisen i munsbitar och stek långsamt på medelvärme i en djup stekpanna med smör. Under tiden, värm ännu en panna, liten lägre, och häll i olivolja
Saftigt och fullt med smaker. Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Men när det är sommar ochfärskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatisoch ösa över en massa gott i en gratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.