"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. De som återstår nu är enbart att grilla mackan, jag använde mig av en toastgrill men ugnen går också fin fint t
2 avokado. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 skivor formbröd, fullkorn 2 avokado 12 kalamataoliver, kärnfria 8 skivor ost, Arla® Hushålls 2 dl rucola flingsalt tomat till servering rödlök till servering
Blanda med majonnäs och crème fraiche. Tärna avokadon, finhacka löken och blanda i. Smaksätt med lite salt, cayennepeppar, dill och några droppar citronsaft
Källa & bild. Servera gärna med finhackade tomater och rödlök. Skala, kärna ur och skiva avokadon tunt. Fördela avokado, oliver ,ost, rucola och flingsalt mellan bröden
Börja med att smöra båda skivorna med vit formfranska. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.