Hittade detta recept i nya Amelia. Boeuf bourguignon800-1000 gr högrev eller fransyskasmör att steka i280 gr bacon2 morötter i bitar2 skivade gula lökar7 dl fylligt rödvin7 dl mörk oxbuljong3 msk tomatpuré4 krossade vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan2 lagerbladsalt och svartpepparfinhackad persilja till serveringen
Först var det cupcakes i långa banor som man skulle göra och sen cake pops och numera är det whoppie pies som är det stora samtalsämnet på många matbloggar
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.