Tjäder ugnsstekt med rönnbärssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tjädertupp ca 2-2,5 kg
  •  
  • Marinad
  • 1 fl rött vin
  • 1 dl matolja
  • 1 gul lök i skivor
  • 1 morot i skivor
  • 3 persiljekvistar
  • 10 kryddpepparkorn
  • 1 msk enbär
  • krossade
  • Sås
  • Steksky
  • 1 dl marinad
  • 4 dl creme fraiche
  • 3-4 msk messmör
  • salt
  • peppar
  • 5 msk rönnbär eller lingon
  •  
  • Till stekning
  • 4 msk smör
  • 2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 5 dl marinad
  •  
  • Garnering
  • 5 msk rönnbär eller lingon
  • 2 msk finhackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.