Här kommer några tipspåhurdulyckasmed knäcken. Tipsen kommer huvudsakligen från Matgeek. Gör en naturell knäck eller smaksätt med tex vaniljstång, saffran, flingsalt i och/eller ovanpå knäcken, lakritspulver eller mandarinzest
Förutom att du kan dela med dig av både skördad rabarber och kan dela din planta och ge till någon annan som vill ha en planta i sin trädgård finns ett till tips, för dig som inte riktigt vet vad du vill göra med all denna syrliga härlighet
Även om olika baljväxter påverkar miljön på olika sätt, beroende på sort och hur de har odlats, så har baljväxter en låg miljöpåverkan jämfört med kött
Koll påkonserveringsmedel Om du inte fryser in din sylt och saft så kan du tillföra konserveringsmedel, det vill säga kemiska ämnen som bromsar utvecklingen av jäst- och mögelsvampar
Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Har du en vass kniv går det utan problem att skära rullen med plasten på. Om du nu inte har en konkurrensklausul där du inte får berätta sånt eller är för less på sushi så du inte vill blogga om det)
Vill dutipsa om en skön smak till ris får du mer än gärna kommentera här. Tomatris – att tillsätta tomater i riset är riktigt gott och ett bra tips till den som vill leva lite snålt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.