Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. En migränattack av något slag tror jag och INTE sviter av något fredagsmys om någon nu skulle tro det
Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Lägg i de tinade torskryggsfiléernaoch klipp över persilja. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt
Servera tillsammans med timjanstekt kyckling. Skala och skär rödbetorna i klyftor. Lägg rödbetsklyftorna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung samt salt och peppar efter smak
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Torskrygg med bacon, ägg och purjo. I kväll bjuder jag på en god torskrygg. Receptet hittade jag hos Gourmetmorsan och det blev en uppskattad rätt här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.