Det finns en orsak till varför jag och resten av familjen är extra trötta idag. Och passar perfekt en dag som denna eftersom jag igår var på vinprovning och åt fantastiskt god mat tillsammans med trevligaväninnorna
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
400 g spagetti. 200 g pancetta eller bacon, skuren i små bitar. 300 g PhiladelphiaOriginal. 50 g parmesanost , finriven. 400 g spagetti 200 g pancetta eller bacon, skuren i små bitar300 g PhiladelphiaOriginal 50 g parmesanost , finrivensvartpeppar salt
Blanda degen, gärna i en matberedare och låt den vila kallt minst en timme. Bottna med rivna äpplen, vispaihop alla ingrediensertillfyllningen och häll den över
Den här grytan är väldigt enkel, möjligenonödigt enkel för att lägga ut recept på men samtidigt så blev jag så glad idag när faktiskt alla ifamiljengillade maten, det är ju egentligenmitt mål varje dag när jag lagar mat
Ingredienser 450 g kalkonfärs 150 g kalkonbacon, strimlad 2 msk olivolja 1 st stor gul lök, finhackad 2 st vitlöksklyftor, finhackade 1 st stor morot, hackad 1 burk konserverade körsbärstomater 2 msk tomatpuré 1,5 dl rödvin 1,5 dl hönsbuljong 1 kruka färsk basilika salt svartpeppar Tillservering. 1 st avokado spaghetti eller annan pasta riven parmesanost
Blanda alla torra ingredienser utom kryddorna i en långpanna och blanda väl. Blanda vatten, honung, olja och kryddorna väl och häll blandningen över müslin och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.