There is a google translator to the left at the bottom of the menu. Frukostskål med laktosfri naturell kvarg och filmjölk, granny smith-äpple, jordgubbar, torkad mango (från THB), kiwi, superfood trio bar (från nu3), ancient my muesli och sist men verkligen inte minst - min egen mesquite peanut butter sauce
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100kitchenstories. Idag är det inte bara långfredag utan även våffeldagen
Ingredients 1/2 cup mayonnaise 1/4 cup water 2 tablespoons apple cider vinegar 1/2 teaspoon lemon juice 1/2 teaspoon prepared horseradish 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon black pepper 1/8 teaspoon cayenne pepper 1 tablespoon sugar
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Ja nu ändrar McDonalds på receptet för den klassiska Big Macen för första gången och det är ju givetvis dressingen som får en liten ny kick i form av en chilisås nämligen Sriracha som är en Thailändsk chilisås
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknad i planerna
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Meanwhile, combine olive oil, duck fat, or beef fat with rosemary, garlic, and a few grinds of black pepper in a small saucepan and heat over medium heat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.