Jag tror inte att det var så många som missade att det var Våffeldagen igår. Mataffärer häromkring bjöd på nygräddade våfflor till glada kunder och bloggar, facebook samt Instagram fullkomligt översvämmades av våfflor av alla de slag och former
Idag blev det dessa urgoda våfflorna. Jag har ett belgiskt våffeljärn från Kitchen Aid och det blir supersmarriga våfflor som man kan variera i det oändliga
I en tävling för påskbak vann jag ett annorlunda våffeljärn, en waffle stix maker. Dessa små kalasvåfflor som man kan grädda med en waffle stix maker är perfekta som mingelmat, eller till brunch
Jag har testat Waffle Puff Pan från Nordic ware, och reslutatet blev ju precis hur gott som helst. Bubbelvåfflor till frukost, kan det vara något De här är helt klart en ny favorit till brunch
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. Frukostskål med laktosfri naturell kvarg och filmjölk, granny smith-äpple, jordgubbar, torkad mango (från THB), kiwi, superfood trio bar (från nu3), ancient my muesli och sist men verkligen inte minst - min egen mesquite peanut butter sauce. Follow 100kitchenstories
I used coconut oil flavored with coconut and I think it gave a yummy taste to thewaffles. a little coconut oil in thewaffle iron and press out the dough as much as
The ”big six” sauceDen här såsen görs på de sex största kryddsåser som sett dagens ljus. Jag gjorde den ursprungligen på fem ingredienser så att den skulle kunna kallas för the ”big five” sauce, men kunde senare inte låta bli att ha en klick senap i också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.