1 msk fishsauce (thailändsk). Blanda alla ingredienser i en kastrull. Låt koka upp och sjud sedan såsen i ca 5 minuter, tills den tjocknar något och klarnar
Bryn kycklingen i matolja i en kastrull. Häll vattnet över den strimlade kycklingen och tillsätt buljong, lök, chili, citrongräs, citronjuice, fisksås, galangarot, limeblad och hönsbuljongtärning
Thailändsk kycklinggryta 4 port. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Thailändsk fläskfilégryta 4 port. Den här grytan blev riktigt god och lite het som jag ju gillar. Den innehåller både chili och ingefära, 2 riktiga favoritkryddor
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Thailändsk fiskgryta. 2017-03-13, 13. 17. Ledig dag och Leon vilar middag för ovanlighetens skull, så jag tänkte passa på att blogga lite om gårdagens middag som blev så himla god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.