Thaikryddade kräftor, heta kräftor
Thaimat - En blogg om thaimat
Thaimat - En blogg om thaimat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kokta kräftor, jag använde storlek
  • 16-20 per kg
  • 400 g krossade tomater
  • 15 st chilipeppar, färska, minska eller öka beroende på hur starkt du vill ha det
  • 2 gula lökar
  • 3-4 krossade vitlöksklyftor
  • 3 st morötter
  • 200 g selleri
  • 100 g fänkål
  • 1 liten purjolök
  • 1/2 dl olja
  • 4 cm långa strimlor. Fräs grönsakerna och den krossade vitlöken i oljan. Slå på tomater, finhackade chilin samt kräftlagen och låt småputtra i ca 10 min Tillsätt sedan kräftorna och låt dem dra i såsen på svag värme i ca 10-15 min (ej koka). Garnera med hackad gräslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.