) 3 röda chilifrukter (mindre om du inte vill ha så mycket hetta) 300 g kycklinglårfilé neutral matolja, att steka i 4 salladslökar 1 broccoli (liten) 1 dl ostronsås 2 msk fisksås 1 msk kinesisk soja, eller thailändsk 1 msk strösocker 2 dl thaibasilika (eller holy basil)
En sval kyckling"sallad" china-style som inte som en vanlig sallad innehåller en massa grönsaker, utan enkelt serveras med risnudlar som drar åt sej alla goda smaker från vinegretten den serveras i, än en gång galet gott
Istället blev det Thaisalladen med en dressing jag nästintill skulle kunnat döda för. Vi har nu lagat middag från Linas Matkasse i två dagar och båda middagarna har varit över förväntan
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.