Lägg tillbaka köttet i pannan med grönsakerna. Servera med ris. I en av hans kokböcker, Blodsockerblues i köket, finns detta recept tillsammans med en massa annat gott
Där hängde jag inte med riktigt, kan vi ta och bromsa lite nu kanske. Ät köttet tillsammans med ris och morötter ihoprullat i ett salladsblad som en wrap
Fiskgryta med apelsin- och korianderkräm1 squash, tärnad1/2 msk fänkålsfrön2 burkar krossade tomater6 dl vatten1 msk hummerfond1/2 msk salt1/2 tsk vitpeppar600 g sejfilésaft från 1 apelsin200 g äggnudlar, jag valde bandutseende, 3 min koktid. Kräm3 dl gräddfil3 dl yoghurt, 3%apelsinskal zestad från 1 apelsinKoka squashen i de krossade tomaterna under cirka 10 minuter- Tillsätt de övriga ingredienserna under denna koktid - avsluta med äggnudlarna som får koka med under de sista 3 minutrarna
Onsdag - Teriyakibiffmed bambuskott. Ja, jag vet att det tekniskt sett är förmiddag, och snart till och med lunch, men med tanke på att jag precis ätit upp min frukostgröt så säger jag godmorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.