Lägg blomkålsriset på en tallrik, skär upp kycklingfilén och toppa med de rostade nötterna. Jag rekommenderar ofta mina kunder att dra ner lite på kolhydraterna på kvällen, om man inte har tränat innan förstås för då behöver man fylla på glykogenlagren i musklerna och äta kolhydrater för att optimera återhämtningen
Jag lade till marinerade kronärtsskockshjärtan i såsen eftersom jag hade några över i burken. Det blev väldigt lyckat ihop med kyckling, dragon och citronsmak
4 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk olja 2 msk sesamfrö 2 morötter 1 liten purjolök 250 ml teriyakisås 1 dl vatten 150 g sockerärtor 1 litet isbergssalladshuvud Till servering ris Lägg till i inköpslistan
Hittade två franska kycklingar i min matbutik och slog till direkt. Även om jag normalt sett eftersträvar lokalproducerat är just svensk kyckling oftast extremt trist
Börja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke. Gör egen marinad om du vill, men jag använde en påse av Santa Marias vitlök&örter marinad som var kvar från grillsäsongen
En utsökt lördagsmiddag. För 4 personer Kycklingen. 1 kg kycklingfilé 2 dl vispgrädde2 dl crème fraîche 2-4 tsk sambal oelek (avgör själv hur starkt du vill att det ska vara) 1 msk Tamari soja 1-2 pressade vitlöksklyftor Salt, pepparSmör Putsa filéerna och dela dem på längden
Ta av stekpannan från plattan och blanda kycklingen med teriyakisås. Låt denna teriyaki kyckling med ris göra entré på middagsbordet♥Galet god middag på 20 minuter, både till vardag och fest. Du behöver4 portioner4 kycklingfiléer3 dl maizena3-4 dl teriyaki sås4 portioner risSalladGör såhärSätt ugnen på 200 grader
Åter igen lite uppehåll på bloggen för favoritsysselsättningen. skidor. Love it, love it, love it. Denna gång St Anton med omgivningar och första gången i mitt liv en hel skidvecka med sol
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.