Idag blev det litevariation på CX-passetimorse. jag tog tillfälleti akt att använda en svart tub istället för en orange, eftersom jag tycker det är viktigare att jag visar god teknik men kanske inteblirfullständigt slut, än att jag tar för tungt och sviktarteknikmässigt (då har man interiktigtinsett vad man är där för om man är instruktör, tycker jag) när jag instruerar
En teknik som även fungerar med köttbullar. Trevlig fredag allesammans. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Att baka riktigt gott matbröd är ett äventyr isig och kräver om man vill nå ett ypperligt resultat, uppmärksamhet, kreativitet, experimentlusta och modet att våga misslyckats när man tror att man hittatsinteknik
Massor av strul med tekniken. Blev riktigt sen från jobbet i kväll. Teknik ska bara fungera. Då är det skönt att slänga ihop en god och lätt sallad när man kommer hem
Rånen behöver inte lång tid att stelna, så gäller att få intekniken och farten. Rör ner vattnet i ägg- och sockersmeten, rör sedan ned de torra ingredienserna
lossa injeranförsiktigt från pannan, du hittardin egen teknik men enklast är nog att peta lite längs kanterna med en stekpanna och sen lyfta ur den med händerna, eller stjälpa ur den
Det krävs en del teknik för att mjölksyra, men att marinera är betydligt enklare. Här är ett enkelt recept på Mjölksyrade Grönsaker från FinlandssvenskaTV-programmet Strömsö
Det är en teknik som kräver övning men det var kul och gav snabbt resultat. Till mors dag hade vihunnit få rabarber i trädgården och sugen på jordgubbar hade jag hunnitbli med så fyllningarnafickbli rabarber- & jordgubbskompott och hemkokt vaniljkräm
Vifick även lära oss att klä in tårtor i choklad, en teknik som kräver liteträning för att få det perfekt, men jag tyckte ändå att jag lyckades ganska bra för att vara första försöket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.