– Låt den vila lite så du inte bränner tungan. Här är det någon som ligger efter med inläggen. Men nu är det faktiskt så att jag har fått ett jobb och jag skyller helt enkelt på det
Efter cupcakesen gick vi vidare i favoriten Leila bakar. Enkelt och snabbt var det dessutom. Snabba franska fruktflarn Bilden gör inte flarnen rättvisa
———————————–. Det blir äggfria gröna plättar med enhimla massa grönkål idag. Jag köpte en hel famn med grönkål häromdagen och har allsköns idéer om vad jag ska göra med den
eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Egentligen var det helt nya bekantskaper, någon hade träffat någon, men de flesta hade träffat ingen
Det här är i grundenenkylskåpsrensningsmiddag. Jag hade en ynklig bakpotatis, några morötter, lite överblivenriven ost och en skvätt grädde i frysen och jag ville så gärna göra en god vegetarisk rätt
Så på sätt och vis kan man ju säga att de misslyckade kakorna ändå blev en ny lyckad sort. Dessa glutenfria små chokladflarn var egentligen tänkta att bli små fina bulliga chokladkakor
Det var ett nummer av Mat & Vänner och jag fastnade för den här kakan, tänkte att jag skulle laga den under semesterveckan i Borrby men så blev det aldrig
Gott och så himlaenkelt. Men å andra sidan jobbar vi heltid båda två en hel månad till. Mycket mat av småplocksvarient blir det efter jobbet och grillat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.