Fisk är inga konstigheter. Det är titeln på en kokbok från 1997, utgiven av Svensk Fisk. Det är en av de bästa kokböcker jag har när det gäller fisk faktiskt
Bra såser är alltid användbara, tartarsås passar lika bra till fisk som fågel som rökt. Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp för användningsområdet
Tartarsås. Tartarsåsen. Det här var en riktig goding. Lite klassisk engelsk mat i min tappning. ) Fräsch fisk, knapriga pommes och två goda såser/ tillbehör
Servera, helst i en strut av tidningspapper, tillsammans med tartarsåsen. Tartarsås. Fish and Chips. 1. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Tartarsås 3st cornichons (Små inlagda gurkor) 1 tsk kapris En liten knippa färsk persilja 3-4 st sardellfiléer i olja 1 st citron 200 g majonäs En nya paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.