Tartar på pilgrimsmusslor och lax med avokado och granatäpple
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g tunt skivade pilgrimsmusslor
  • 100 g tärnad fryst, tinad lax
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 1 riven eller pressad vitlök
  • 0,5 finhackad röd chili
  • 1 lime, saft och rivet skal
  • 3 msk hackad koriander
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk limejuice
  • 1 tsk honung
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • 80 g blandade salladsblad
  • 1 skivad avokado
  • 0,5 dl granatäpple kärnor
  • några korianderblad eller persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.