Servera med fettucine eller tagliatelle (INTE spaghetti) och parmesan vid sidan. Låt småputtra under lock, på låg värme i 3-4 timmar för att utveckla alla smaker. 400 g färsk tagliatelle eller fettucine (inte spaghetti
Tagliatellealla panna. Jag är inte säker på att just enkelheten har präglat mina recept här i Njutbaren men nu kommer i alla fall en rätt som alla kan laga
Koka under tiden Tagliatelle al dente i rikligt med vatten. Barilla Tagliatelle. Hacka lök, selleri och morot och bryn bitarna i 2 matskedar olivolja i en teflonpanna
Det var mycket intressant att Spaghetti allaBolognese är typisk husmanskost i Sverige, vilket naturligtvis är ursprungligen infördes från Italien, dock
Värm Ragù allaBolognese Barilla i ett par minuter i en kastrull. Ragù alla contadina Barilla. Skålla paprikorna över gaslåga, ta bort skinnet och skär dem i bitar
Kör rucolasalladen i mixern med olja och tillsätt en nypa salt. Koka Fusilli Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med Bolognese Barilla
En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. 4 portioner vegetarisk bolognese med linser. Relaterade 4 portioner vegetarisk bolognese med linser
Servera med en grönsallad till. Har provat det många gånger både till lasagne och tagliatelle, och varje gång blir det bra, så jag kan verkligen rekommendera det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.