Lägg tillbaka pastan och spenaten i grytan, ringla över olivolja ochtillsätt parmesanosten, späd med lite av kokvattnet så det bli en krämigare konsistens på parmesanosten
Sen satte vi full fart med att göra eget mos. Denna innehöll bl a vinoch chilisås, morötteroch lök. Först fick vi en jättegod vildsvinsgryta som min pappa gjort, han är väldigt duktig på just grytor
Smält smöret på svag värme ochtillsätt mjölet. Koka Tagliatelle all'Uovo Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda i radicchio-såsen
Vad ni väljer att lägga på mattallrikarna denna helg är helt och hållet upp till er, men är det någon som inte har bestämt sig än så kanske vi kan få komma med ett litet förslag
Lite sallad och valfri lök är gott med fetaost till. Jag känner att jag vill dela med mig om hur lätt det är att variera vegobiffar smakmässigt, hur enkelt det är fixa och hur gott det blir
Grillat och rosé står på schemat Eller kanske vitt vin/bubbel, har inte bestämt mig. Blev en lugn hemmakväll igår och maten blev lite sen så hann inte med något avancerat trodde jag, sparrissoppan som jag utgick från Per Morbergs recept när jag gjorde verkade ju enkel
"Soup - living on the edge" Inlägget avslutas med en matposebild. Kära matbloggföljare, tro mig när jag säger att det finns en myriad av matposer/uppläggningar/myspysdykningar (med skamligt dålig upplösning, och för att inte tala om hur begreppet "kompostion" har misshandlats) där ute i bloggosfären
Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattar att komma tillbakatill rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt att vara ledig och inte ha så många måsten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.