Idén om att ha benmärg i en köttfärssås tackar jag Massimo Bottura för och tanken har legat där i bakhuvudet sedan jag såg honom laga mat på Taste of London i somras
Här har jag fräst svamp och lök i färdigköpt aromsmör Café de Paris som sen tillsammans med körsbärstomater blandas med kokt tagliatelle, grädde och så riven västerbottenost på toppen innan det gratineras
Häll av och blanda med såsen. Servera på tallrikar med färskriven parmesan och ett glas rött. 500 g Färsk tagliatelle. 160 g Strimlad pancetta. 1Addera vinet och lått bubbla några minuter
Jag lagade ”Spagetti Bolognese” häromdagen och tack vare dessa mirakulösa nudlarna ”Miracle Noodle” så kunde jag göra köttfärssås med någon spagettiliknande i
Servera köttbullarna och såsen med nykokt tagliatelle, toppa med färsk timjan. Ikväll gjorde jag då en ÖRTIG middag med tagliatelle, champinjonsås med franska örter, balsamvinäger, créme fraiche och citron
Jag gillar att testa olika recept på bolognese, men den bästa bolognesen äts fortfarande i Italien. En av världens mest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.