400 g blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
Idag fick det bli en vegansk pasta gjord på tagliatelle (vegansk sådan) med grönkål och skogschampinjoner som stektes tillsammans med lök, vitlökoch färskpressad citron
Blanda smör med riven/pressad vitlök Häll lite olivolja i en ugnsfast form. Tillsätt riset, höj värmen och låt fräsa ytterligare någon minut till dess riset blandat sig väl med löken och känns torrt
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksoch persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket ochmed enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Stek kyckling i en panna, pressa ner vitlökoch salta och peppra
Lägg över kasslern i formen med potatisen och löken. Servera med en god sallad. Blanda sedan grädde, creme fraich och sambal i en skål, pressa i vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.