Det stod en lite flicka med sin pappa vid sidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djuren med sina tentakler och sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
Servera medtagliatelle. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Kan bara hålla med, det är inte mycket som slår, hemmagjord pasta med köttfärssås. Har tidigare lagt ut pastarecept, som jag använde till lasangeplattor, idag har jag istället gjort tagliatelle av samma smet
Torskrygg gratinerad i ugn med pancetta och gräslök. Både för att det är nyttigt med fisk men framför allt så ökar det ju sannerligen möjligheterna att variera både vardags- och festmaten
Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. En färgglad och fräsch pasta med varmrökt lax i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika kan bara inte bli fel
späda med. med pastavattnet om såsen är för tjock. Servera pastan med kyckling, tomater och sallad. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Vispa smör, ägg och sötningsmedel (smält inte smöret). Häll i vetemjöl, bakpulver. Rör till en fin deg. Tryck/ kavla ut halva degen i en smord ugnssäker form
Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. Tagliatellemed vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås4 port500 gram fläskfilé240 gram pasta, Tagliatelle10 st champinjoner2 msk Touch of Taste Oxfond med rödvin2 dl grädde2 dl vatten2 msk fransk senap2 st vitlöksklyftor1 msk gräslök, finhackadTill servering. Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås, riven parmesan och fräsch sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.