Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Blanda rapsolja, soja med salt och svartpeppar. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Klicka här för en annan variant på ost- och skinksås - mer traditionell ochmedvitlöksbröd till >. Blev sugen på en krämig pastasås till tagliatelleoch tänkte ost- och skinksås
400 g blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
400 g tagliatelle (eller vilken pasta du vill) salt 150 g pancetta (eller bacon, välj bra kvalité) 10 stjälk färsk mynta 2,5 dl frysta ärtor 100 g pecorinoost 1,5 dl crème fraîche 2,5 dl kokvatten från pastan svartpeppar, nymalen grönsallad (t
Smörstekta champinjoner med kraftig vitlökssmakoch en touch av persilja. Häromkvällen såg jag att jag hade en del färska champinjoner i kylen som behövde användas, och eftersom att jag inte tycker om att slänga mat så bestämde jag mig för att experimentera lite med dessa
Börja med att fylla en pastakastrull med vatten och sätt på spisen. Samtidigt som du lagt ned pastan i de kokande vattnet kan du hälla i linserna ochärtorna i färsen så blir allt klart samtigt
vispa äggget och oljan med en gaffel och sedan tar du med lite av mjölet efter hand. Har ni inte en pastamaskin så skaffa en för det är otroilgt enkelt, roligt och framför allt godare att göra egen pasta
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlökoch lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.