Gratinerad tacokyckling. Godmorgon allesammans. Hoppas ni alla fått en god natts sömn och vaknat upp till en lika underbart solig torsdagsmorgon som jag
Av alla möjliga och omöjliga kycklingdelar gillar jag nog kycklingklubbor mest ändå. Vi hade en diskussion om det där på jobbet i veckan, och jo visst, du får mecka bort benen och det är inte i alla rätter det blir bra med kycklingskinn
Okey solen är här med de ljumma sommarkvällarna lyser fortfarande med sin frånvaro. Tog med dottern på utegympa och när vi kom hem stod detta på bordet
Enkel tacokyckling. Posted on 25 oktober, 2014Leave a Comment. Okej inte den roligaste bilden på denna rätt som inte är så fotogenisk, men det får gå ändå
Om du tycker om texmex/taco så måste du testa detta. Lika gott till fredagsmyset som i lunchlådan. ) Servera med tortillabröd, isbergssallad och lite gurka och tomat
Ingredienser. 800 g kycklingfilé. 150 g tärnad bacon. 1 stor gul lök. 1 stor röd paprika. 2 vitlöksklyftor. 40g Tacokrydda smoked chili & Garlic (Santamaria)
Fyllning. Tina kycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Fyllning. Tina kycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.