Tabouleh, Tabboule, Tabouli, etc. Den här salladen har lika många stavningar som recept. Salladen kommer ursprungligen från Libanon men serveras i hela mellanöstern
Min och makens absoluta favorit sallad är tabboule. Jag gör tabboule minst två gånger i veckan och ibland äter vi den precis som den är med lite tsatsiki och pitabröd och ibland som tillbehör till middagen
En riktig tabuleh innehåller mycket lite boulghour /couscousgryn och mest blad persilja och tomat. Den ska se grön röd ut med lite prickar i utav couscousen
Finhacka persilja och rödlök. Koka veten enl anvisningar på förpacken och låt svalna. Tärna tomaterna. Lägg persilja, lök, vete och tomater i en skål och blanda med citronsaft, mynta, olivolja, salt och peppar
Servera som den är eller tillsammans med sallad eller tabboule. Källa. ÅsaPortioner. Ingredienser. AuberginerKöttfärssåsFärska tomaterGul lökGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.