Vi fick nämligen en förfrågan från dom för någon vecka sedan om vi kunde tänka oss att vara med i deras avdelning "Veckans läsarrecept" och så klart tackade vi ja
Ta från skålen det som du vill servera, resten ställ in i kylskåpet och låt fortsätta sin kultur. Över natten ska yoghurtkulturen startat och yoghurt har börjat bildas
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. I dag blir det en liten rapport från vårt nyårsfirande, i alla fall den delen som är ätbar för det var ungefär vad som fastnade på bild
Utöver salladen hade jag skivad avokado, japansk soja, inlagd ingefära och wasabi. I senaste Elle Mat & Min hittade jag ett recept med spenat och edamamebönor som med sin extremt goda dressing passade utmärkt till laxen
I löööv thaimat, sushi och annat japansk, kinabufféer, vietnamesiskt, mongoliskt. Förra året på Morsdag fick jag en kokbok med japanska recept som jag pinsamt nog inte lagat något ur ännu
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Jag har tidigare skrivit om alla fina produkter från Sevan som jag hittat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.