Igår eftermiddags sällade jag mig till skaran som begav sig till Fotografiska här i Stockholm, för att bevista SvensktKötts pressträff med anledning av lanseringen av nya, svenska styckningsscheman
Gnid in köttet med örtsalt och peppar och grilla det på kolgrill i ca 15-20 min Koka potatisen mjuk. Gnid in köttet med örtsalt och peppar och grilla det på kolgrill i ca 15-20 min Koka potatisen mjuk
Gnid in köttet med salt och peppar och stek försiktigt. Servera köttet med brynt lök, rårörda linhon och potatisstompet med rostad lök och hackad färsk gräslök
Riv köttet på rivjärn, sätt åt sidan. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttet ovanpå, dekorera med persilja och olivolja
Vänd och grilla den andra sidan tills det tränger upp köttsaft på ytan. Vid servering, grilla på köttet så att ytan blir het och lägg på det brynta paprikasmöret i skivor eller klickar på köttet så att det smälter
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Strimla köttet och och stek det lätt. Varva kött, purjolökar och champinjoner i en eldfast form. Häll det på köttet och ställ in i ugnen i 200 g ca 25 min. 1 kg kött t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.