Ikväll blev det bland annat dessa små svenska tapas och de var så goda. Fredag, oh happy day. Förutom att jag är trött som få just nu så har dagen varit toppen
Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
Sätt ugnen på 200 grader. Skiva aubergine, zucchini och tomater i 3-4 mm tjocka skivor. Lägg upp dem i grupper på en plåt eller i separata skålar och ställ åt sidan tills vidare
Ratatouillen blir ännu godare om den får stå i kylen över natten. Koka ratatouillen i minst 20 minuter på medelvärme under lock. Koka gärna ratatouillen längre upp mot en 40 minuter
Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad. Funkade utmärkt med vanlig pasta, men var ännu godare när jag hade tortellini och serranoskinka till
Lagade en rejäl form med ratatouille häromdagen. Ratatouille är ju bara så otroligt gott till kött, fisk eller som här kyckling, en riktig favorit tillsammans med en klick bearnaisesås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.