Hoppas jag nu har svarat lite på de frågor jag har fått. Först vill jag bara påminna er om att jag inte har någon utbildning överhuvudtaget och att jag fick hjälp av PT
Jag ville ju ge mig på att baka i helgen och nog har jag bakat. Men som svågern sa, varför ge sig på gifflar när jag inte är den mest utvecklade "bagerskan" i sta'n
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Antal portioner. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Tryck i botten på muffinsformar. Hacka Tobleronen och lägg upp degen på ett lätt mjölat bord
Klicka creme fracihe på varje och på med rom, rödlök och svartpeppar. nymalen svartpeppar. Lägg upp påtallrikar och garnera med rom, rödlök, en klick crème fraiche och en citronklyfta
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Svartpeppar. Svartpeppar. Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Dessa goda chili cheese bjöd våra grannar oss på för några veckor sedan när vi kollade på mellon hos dem och jag blev totalt såld på de här små godbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.