Hoppas jag nu har svarat lite på de frågor jag har fått. Fick förfrågan om att skriva lite tips och råd om min diet och produkter jag använde under tiden samt måltider
Ost- och skinkgifflar, 24 st100 g smält smör50 g jäst1 dl ljummet vatten4 dl gräddfil2 tsk salt2 tsk socker4 ägg4 dl dinkelmjölCa 1 liter vetemjöl1 ägg till penslingVita eller svarta sesamfrön eller vallmofrön till topping
Svartpeppar. Sätt ugnen på 200°. Deg. Blanda de olika mjölsorterna, lös jästen i fingervarmt vatten, häll det på mjölet och lägg i olivolja, salt, socker och riven pecorino
Så här kommer svarpå de vanligaste frågorna jag får. Äntligen tillfälle att skriva lite utförligare om min fina bok som kom ut i augusti Sju steg till ett friskare jag
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Svartpeppar. Svartpeppar. Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket. Ytterlår lämpar sig utmärkt till ett långkok i gryta så det fick det bli
Tips på tilltugg. Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.