Svampsoppa med rotfrukter och smak av tryffel
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 schalottenlök
  • 6 mjöliga potatisar
  • (ca 400 g)
  • 1 msk smör
  • 350 g palsternacka
  • 2 l vatten
  • 5 dl kantarellfond
  • koncentrerad
  • Bong
  • 1 msk tryffelolja
  • Zeta
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk salt
  •  
  • Tillbehör
  • 40 g torkad trattkantarell
  • el svart trumpetsvamp(150 g förvälld)
  • 1 msk smör
  • 5 tsk salt
  • 5 dl persilja
  • hackad
  • Flingsalt
  • Tryffelolja
  • Grissini
  • italienskt pinnbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.