Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
Servera högreven med sötpotatisen, ugnsbakade tomater och chiliailoi. och att man inte gör det oftare är svårt att förstå för det finns ju så mycket smak i tex högreven om man jämför med en vanlig "vanligae" biff
Mosa ihop fetaost med creme fracihe, strimlad tomat och mozzarella. Barnen håller sig sysselsatta med grannpojken som har en fyrhjuling så jag får lite egentid till att lösa korsord och läsa
Fräs gurkan i en stekpanna med smör och slunga runt gurkan i smöret. Smörslungad gurka. Krydda laxfjärilarna med salt och peppar, och pensla dem med olja
Ta ut och låt svalna något (mest för att man inte ska bränna sej) fördela svampen lika i tomaterna, garnera med lite mera ost och låt gå i ugn tills osten har smält och fått fin färg
Efter någon minut eller två så kommer mozzarellan att vara mjuk och lite krämig, lägg dem nu på bröden med mozzarellan och bladet mot brödet, så att den fint mönstrade tomatskivan syns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.