Svampcrêpetårta med syltad svamp
Ewerman
Ewerman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Crêpes
  • 2 dl plockad, finskuren bladpersilja
  • 4 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 2 ½ dl mjöl
  • 35 g smör
  •  
  • Svampmousse
  • 400 g bruna champinjoner
  • 250 g kantareller
  • 2 gula lökar, finskurna
  • 2,5 dl buljong
  • 5 dl grädde, lättvispad
  • 5 blad gelatin
  • salt och peppar
  • 2 msk smör till stekning
  •  
  • Syltad svamp
  • 1 dl ättika, 12%
  • 2 dl socker
  • 2 dl vatten
  • 1 dl färska lingon
  • 1 kvist rosmarin
  • 4 kvistar libbsticka
  • 1 lagerblad
  • 400 g gula kantareller
  •  
  • Västerbottenssticks
  • 1 smördegsplatta, 20x20 centimeter
  • 1 ägg
  • ½ dl riven Västerbottensost
  • 2 kvistar rosmarin, plockad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.