Tillsätt vattnet och arbeta ihop massan till en deg. Skala och finhacka löken. Fräs löken, vitlöken, champinjonerna och kantarellerna i matfettet i en stor stekpanna
Lägg ingredienserna till pajdegen i en matberedare och kör ihop till en deg. Detta gör att jag får en hel del gjort på förmiddagen, så häromdagen lagade jag dessa köttfärspajer
Strimla baconet och fräs i stekpanna. Lägg i smöret bland baconet och fräs färsen smulig. Dela, kärna ur och strimla paprikorna och låt fräsa med ett par minuter
Blanda ihop ingredienserna till degen i en bunke och blanda snabbt ihop till en deg. Hacka löken och vitlöken och fräs sedan i en stekpanna med lite smör tills det har blivit mjukt
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Â Det behövs inte mer men den blir både saftig och så god vi är verkligen glada att vi kom att tänka på den här pirogen
Lägg mjölet i en skål och tillsätt matfettet. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Bryn lök och köttfärs i matfett i en stekpanna på medelvärme under omrörning till en smulig massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.